top of page
IMG_0725.jpg

Skal din redigering føles let, max-effektiv - og resultere i professionelle billeder, der sælger?

Så er du landet lige på det rette spot, her på det store in'ernet 🎉 Nemlig hos din Lightroom Classic-troldkvinde aka. billedbehandler Cecilia Holm 👋

Her er 3 måder du kan løfte din redigering på, i dag

Faktisk er der en 4. mulighed...
Få en simpel men magisk begynder-redigeringsopskrift for 0 kr. og din e-mail-adresse 🎉

Anker 1
IMG_7012.jpg

"Det er sjældent at jeg møder en, der er så dygtig til sit fag, som Cecilia er. ...  Jeg føler at min redigering på kort tid blev 110% bedre end før. ..."

Fotograf Stine, FallStudio @_fallstudio

Psst... Faktisk bare 1 klik på mit preset Cloudy

IMG_0485.jpg

Cecilia Holm

Du finder mig bag min nørdede BenQ super-skærm dybt koncentreret i at skabe de smukkeste justeringer i Adobes magiske univers - oftest, Lighroom Classic...

 

...Eller midt i en mentor-session med en dygtig fotograf.

I 15 år har billedbehandling været dét, der får mit ur til at løbe allerstærkest.

Lær mig bedre at kende her

#Derfor

Fotografer. redigerer. billeder.
Redigering er essentielt, hvis du vil have succes som fotograf. Det er nemlig her, du viser din stil - og præsenterer den stemning og de følelser, der allerede er til stede i billedet - på et sølvfad for seeren. Idéen om at holde billedet originalt via det uredigerede billede er i mine øjne romatiseret - læs hvorfor her.

Klar til 5 års trial and error?
...nej, vel? Det er dét, som jeg - og mange fotografer - gennemgår, fordi redigeringen bliver "at prøve sig frem". De forskellige redigeringsværktøjer bliver "låst op" langsomt og in-effektivt - og sene aftentimer bruges på at sortere i uanede mængder, ustruturerede metoder rundt omkring på nettet. Jeg har pakket 15 års erfaring ned i små, overskuelige værktøjskasser, som jeg har valgt at dedikere min tid til at give fotografer. Forestil dig, hvor meget tid og besvær du kan spare, hvis du lærer de rigtige grundtrin fra starten (eller endelig får fundament under din erfaring).

Etik & redigering
Kan man redigere sine billeder - uden at bidrage til en "kunstig" SoMe-verden med unge, der får dårligt selvværd? Ja. I min redigering laver jeg hverken manipulation af kropsformer, ansigtstræk eller "picture-perfect" hud - jeg tilføjer heller ikke kunstige ting til billederne. I stedet handler min redigering om fokus, at nørde skygger, lys og farver. Derfor arbejder jeg 99,9% af tiden i Adobe Lightroom Classic fremfor Photoshop.

bottom of page