top of page

Hvad siger mine fotograf-klienter?

Psst... Du finder andre anmeldelser på de specifikke produktsider (f.eks mine presets & kurser)

Undervisning

Jeg havde nogle udfordringer i min redigering, som jeg ikke selv kunne finde løsningen på. Derfor valgte jeg at kontakte Cecilia, som jeg vidste der ville kunne hjælpe mig i mål, da jeg tidligere har brugt hendes kompetencer.

Jeg vil anbefale ALLE der "sidder fast" i et problem med deres redigering, at søge hjælp ved Cecilia. Hun er simpelthen så dygtig, og skarp på sit område, og der er nærmest ikke noget hun ikke kan svare på, når man spørger  

 

Cecilia giver dig samtidig en rigtig god forståelse for, hvad lightroom kan og hvordan man arbejder med det. 

 

Det er virkelig en investering i sit tidsforbrug med redigering, da jeg nu ved hvilke knapper jeg skal trykke på. 

 

Jeg anbefaler Cecilia til ALLE!  Og udover at være dygtig, så er hun jo også bare super sød og behagelig at snakke med 

- Fotograf Mette Dyrbjerg @mettedyrbjergphotography

Mette dyrbjerg.JPG

"Det er sjældent at jeg møder en, der er så dygtig til sit fag, som Cecilia er. Hun hjalp mig, via et mentorforløb, med at få styr på de tekniske ting i min redigering. Alt hvad jeg spurgte om, fik jeg svar på. Et tydeligt og præcist svar. Derudover lærte hun mig ting, som jeg ikke anede var muligt. De tricks som giver billederne det fineste delikate udtryk.
Jeg føler at min redigering på kort tid blev 110% bedre end før.

Udover at være vanvittig dygtig er hun også et varmt og rart menneske at arbejde sammen med. Hun fik mig oprigtigt til at tro på egne evner. Hun er altid hurtig til at svare og kommer med brugbar feedback.

Jeg føler faktisk, at Cecilia er min livline når det kommer billedbehandling. Den sikkerhed betyder alverden for mig, som nyopstartet fotograf. Jeg er taknemmelig for den hjælp, som Cecilia har givet mig. Det har været langt mere end “bare” et teknisk mentorforløb. Af hjertet tak og min største anbefaling til dig
."

- Fotograf Stine, FallStudio @_fallstudio

FallStudio.JPG

Undervisning

Billedbehandling

"Cecilia er super nem, sød og behagelig at arbejde med. Hun er tydelig i sin kommunikation og super hurtig og dygtig.

 

Hun tilpassede sig min redigeringsstil til UG og jeg er virkelig tilfreds med resultatet.

 

Helt sikkert en anbefaling herfra."

- Fotograf Louise Mia, @louisemiaphotography

LouiseMia.JPG

“Jeg har haft en times mentor session med Cecilia ifm. at gå fra lightroom cc til Lightroom Classic og blive dus med det nye program.

 

Jeg fik en meget fin og overskuelig gennemgang, med god struktur hele vejen igennem, så jeg kunne følge med. Programmets funktioner og opbygning blev også gennemgået på en god måde, så jeg kunne tage notater samtidig.

 

Cecilia var sød og dygtig og kunne hurtigt fornemme hvor mit behov lå ift. at få vejledning i programmet. Kan varmt anbefales at booke mentor sessions med Cecilia, hvis man som jeg, skal springe ud i noget nyt eller bare har brug for et bedre arbejdsflow i sit redigerings arbejde 😍👌🏼”

- Fotograf Ann Kragelund, @annkragelund_fotograf

Undervisning

Undervisning

Jeg har været så heldig møde Cecilia. Et ufatteligt dygtigt menneske!

 

Vi havde en time sammen hvor hun lærte mig en masse lækkert til redigering. Hun havde gjort sit forarbejde, og vidste præcis hvad jeg havde brug for, og derfor fik hun rykket mig virkelig meget på den ene time! Jeg skulle have brugt Cecilia meget før

 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

- Fotograf Karina, @karinamidtskogenfoto

Karina.JPG

Undervisning

"Varmeste anbefaling herfra til Cecilia / Holm Vision.


Med en mentorsession hos Cecilia kom jeg videre med den redigeringsstil jeg ønskede, og hun gav mig mange gode tips og tricks undervejs, jeg har brugt efterfølgende.


Hun er super kompetent og har sans for detaljerne, så man kan ikke andet end føle sig tryg i hendes selskab."

- Lisette, Dannesboe Photography
@dannesboephotography

lisette.JPG

Undervisning

"Efter at have nydt godt af nogle af Cecilias LR tips via hendes Instagramkonto, tog det mig ikke lang tid at bestille en mentortime hos hende. Jeg har arbejdet en del i LR, men ved også, at jeg sagtens kan lære mere.


Cecilia lavede en grundig gennemgang af et par af mine egne fotos og viste mig smutveje og tricks, for at få det sidste touch med på billederne og komme nærmere min signaturstil. Hun har styr på alle de små finesser, som lige giver billederne det sidste lækre touch.


Da timen med Cecilia var slut, var jeg straks igang med at bruge alle tricksene på mine egne billeder 😂


Kan helt sikkert anbefale Cecilia og tror også jeg skal have en time eller to mere med hende  💙"

- Fotograf Laila Fluhr @fotograflailafluhr

udtalelse.JPG

Billedbehandling og fotografering

"I løbet af de sidste par år har jeg brugt Cecilia både til at tage billeder af min familie, min nyfødte søn og mine hunde, til at tage profilbilleder af mig selv til brug i mit CV og sidst men ikke mindst, til at tage billeder til brug i min virksomhed/på min hjemmeside.

 

Jeg har været mere end tilfreds med Cecilias arbejde, både hvad angår fotograferingen og redigeringen af billederne. Cecilia formår altid at fange situationens naturlige stemning og fremhæve denne igennem sin redigering af billederne.

 

Derudover er Cecilia utroligt behagelig og nem at arbejde med. Hun er yderst professionel, empatisk, kreativ og fleksibel i sit arbejde, hvilket har gjort hver eneste samarbejde til en fantastisk oplevelse.

 

Jeg vil til enhver tid give Cecilia mine varmeste anbefalinger."

- Ann-Kristin Meyer, @Hundefodernoerden

udtalelse Hundefodernoerden.JPG

Fotografering

En helt igennem fantastisk oplevelse!

 

Min kæreste og jeg fik fornøjelsen af 1 times fotografering hos Cecilia.

Vi var spændte og lidt nervøse, men Cecilia guidede os igennem hele processen med en masse gode idéer, råd og ros. Det gav os et kæmpe selvtillidsboost, og Cecilia’s passion var tydelig at mærke!

Vores billeder blev taget på stranden og vi var noget overraskede over Cecilia pludselig lå på knæ i vandet, for at få den helt rigtige vinkel.

 

Vi fik ikke blot taget nogle gode billeder, vi fik en rigtig hyggelig og romantisk aften, som vi aldrig vil glemme.

 

Leder du efter en dygtig fotograf til at fange de helt rigtige øjeblikke, kan vi varmt anbefale Cecilia.

 

Tusind tak for de fortryllende billeder!

 

/ Sofie og Frederik

IMG_9750.jpg
bottom of page