top of page
IMG_5823.jpg

Portfolio-
analyse

Konkrete optimerings-idéer til netop din redigering, direkte i din indbakke

Spændende! Tell me more!!

IMG_2230-2.jpg

Du skal ikke løfte en finger - du skal blot sende mig et link til dit portfolio, og indenfor 4 hverdage lander følgende i din indbakke:

 

helt konkrete forslag til, hvordan din redigering med mine øjne kan optimeres

- selvfølgelig med "How-to" beskrivelser.

 

Helt, helt ærligt... Så er jeg vist dét, man kalder en supernørd når det kommer til billedbehandling - og Adobe Lightroom Classic.

 

Jeg stor-samler på knassprøde tips og tricks - du ved, dem, der kan lave "du-taber-kæben"-flotte billeder og give en ekstra rolig søvn om natten (og længere søvn - slut med at sidde oppe hele natten og bakse med Lightroom).

Anker 1

For dig, der...

...Er ny, er erfaren eller meget erfaren - og har et ønske om, at få en billedbehandlers øjne på dit arbejde. Dit udbytte? Helt konkrete optimeringsidéer i din indbakke med how-to-guide.

Dét siger mine 1:1-klienter

FallStudio.JPG

"Det er sjældent at jeg møder en, der er så dygtig til sit fag, som Cecilia er. Hun hjalp mig, via et mentorforløb, med at få styr på de tekniske ting i min redigering. Alt hvad jeg spurgte om, fik jeg svar på. Et tydeligt og præcist svar. Derudover lærte hun mig ting, som jeg ikke anede var muligt. De tricks som giver billederne det fineste delikate udtryk.
Jeg føler at min redigering på kort tid blev 110% bedre end før.

Udover at være vanvittig dygtig er hun også et varmt og rart menneske at arbejde sammen med. Hun fik mig oprigtigt til at tro på egne evner. Hun er altid hurtig til at svare og kommer med brugbar feedback.

Jeg føler faktisk, at Cecilia er min livline når det kommer billedbehandling. Den sikkerhed betyder alverden for mig, som nyopstartet fotograf. Jeg er taknemmelig for den hjælp, som Cecilia har givet mig. Det har været langt mere end “bare” et teknisk mentorforløb. Af hjertet tak og min største anbefaling til dig."

- Fotograf Stine, FallStudio @_fallstudio

Skal én af pladserne være dine?

bottom of page