top of page

The Full Story

IMG_0725_edited_edited.png

Redigér effektivt, hurtigt og selvsikkert med
Lightroom Lyn-metoden

[også selvom du aldrig har åbnet programmet før]

mockup-of-a-macbook-on-a-pink-sofa-2456-el1.png

En pakke, der indeholder...

 

I dette mini-kursus får du intet mindre end fotografernes hemmelige trick, som sender dig i raket-fart i gang med din billedbehandling 🚀

Efter kurset er du klar til at sende dine billeder ud i verden og har metoden til at redigere et galleri på rekordtid ⌚

 

 En køreplan og værktøjskasse, der vil arbejde for dig igen og igen ✔️

Anker 1

... Og gør dig i stand til at lave disse forvandlinger

Deltagere siger...

"Til alle som mig, som fotografere på hobbyplan, men gerne vil lave nogle fede billeder. Det er så fedt når det bliver forklaret så grundigt"

- Bettina Lübbert

"Jeg har det med at fortælle mig selv, at sådan noget er jeg ikke god til, men efter at have set dit lynkursus, er jeg sikker på at det kan jeg sagtens finde ud af. Det var fint at se og netop få afmystifiseret, hvad det kræver at redigerer på et lidt højere niveau end blot på sin iphone."

- Mia Hansen

Jeg vil anbefale kurset til andre, der arbejder professionelt eller semi-professionelt med billeder og, som jeg selv, ikke er uddannet fotograf. Det giver en rigtig god grundforståelse for Lightroom.

- Caroline Wilken

Tag kurset hvor- og når-som-helst

Se de 7 små lektioner kan du tage mens du sidder på sofaen i stuen med en god kop kaffe eller endda fra mobilen. 

macbook-mockup-template-on-a-wooden-table-a19495.png

Din investering i at spare en masse tid, frustrationer - og blive i stand til at trylle i Lightroom?

Kun 750 kr (600 kr. ex moms)
(- og du får adgang til al materialet med det samme)

Deltagere siger...

"... du har en skøn og rolig stemme, der gør det hyggeligt at sidde med kurset. Længden på kurset er overskuelig lige så vel som mængden af information. Jeg kunne godt forestille mig at bruge det som en form for ‘opslagsværk’, når jeg sidder med en redigering, fordi lektionerne er korte og derfor hurtigt kan friske min viden op omkring et enkelt punkt.

Caroline Wilken

"Jeg ville anbefale det til alle der ønsker at komme i gang med at redigerer på et mere professionelt plan, fordi kurset er overskueligt og fordi Cecilia er en dygtig formidler."

- Mia Hansen

"Jeg har taget andre online kurser i Lightroom-redigering, men det er blevet alt for langt, kompliceret og omfattende, så den største forskel for mit vedkommende efter at have taget det her kursus er erfaringen, at det også kan være ‘let’ at tilgå."

 

- Caroline Wilken

"Det er så fedt når det bliver forklaret så grundigt" - "...efter gennemgangen og noter, har jeg fået en aha-oplevelse."

- Bettina Lübbert

Din underviser

- Er en rigtig redigerings-nørd. Jeg har redigeret billeder i 15 år og er i dag billedbehandler på fuldtid, hvor jeg underviser fotografer i alle niveauer, redigerer drilske albums og deler ud af min viden.

bottom of page