top of page

Holm Vision Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Holm Vision
Kolåsvej 18
4534 Hørve
CVR nr.: 39698390
Telefon: 28918130
Email: kontakt@holmvision.com

Priser

Hos Holm Vision er alle priserne i danske kroner og angivet ekskl. moms. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. 

Betaling

Holm Vision modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard samt MobilePay via. betalingsplatformen EasyMe. Betalingen vil først blive trukket på din konto jf. deres behandlingstid.

Levering

Digitale produkter: Dit nye digitale produkt leveres automatisk umiddelbart efter købet, med mindre at andet er angivet eller informeret om.

Faktura

Ved køb via hjemmesiden: Du modtager altid en faktura (med angivelsen 'betalt') i .pdf-format. Den sendes digitalt umiddelbart efter købet (typisk indenfor få minutter). Denne er lige klar til at blive downlaodet og tilføjet dit bogholderi.
Ved køb af photoshoot eller mentorsession i redigering, kan det aftales, at en faktura først betales efter modtagelsen af ydelsen.

 

Reklamationsret

Digitale produkter: I følge købeloven er der ikke fortrydelsesret på digitale produkter der tages i brug (med 'taget i brug' menes der, at det digitale produkt er downloadet - i tilfælde af kurser hos Holm vision betyder det at der er logget ind på platformen) - ved køb gives derfor samtykke til, at fortrydelsesretten frafalder. Det er på denne baggrund ikke muligt at returnere produktet eller at få refusion - med mindre andet er tydeligt angivet i købsprocessen.

 

Men lever produktet ikke op til din forventning, så kontakt mig venligst indenfor 7 dage efter købet.
*Ved tekniske fejl, eksempelvis manglende indhold i download-linket, rettes henvendelse hurtigst muligt og nyt link sendes naturligvis til dig.

Mentorsessions: Da varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg ikke indgår i fortrydelsesretten, gælder dette også mentorsessioner. Men lever sessionen ikke op til din forventning, så kontakt mig venligst indenfor 3 dage efter sessionen.

Ratebetaling

Ved nogle produkter hos Holm Vision, kan du vælge ratebetaling. Dette vil være gebyr- og rentefrit med mindre andet er angivet tydeligt. Det betyder, at du vil skulle betale samme beløb i alt, som ved køb via en enkelt pengeoverførsel. Ratebetalingen foregår således: hvis ratebetaling er muligt på det pågældende produkt, kan du vælge dette ved køb (dropdown-menu øverst i betalingsvinduet, der typisk vil stå på "engangsbetaling" når betalingsvinduet åbnes). Vælges ratebetaling, dukker et link op, hvor du kan se hvilke beløb der hæves fra din konto og hvornår. Raterne hæves automatisk fra din konto med 30 dages mellemrum, med mindre andet er angivet. Du betaler første rate ved købet. Ved betaling af hver rate, modtager du en kvittering i pdf-format til dit regnskab på mail. Såfremt du ønkser at skifte kort undervejs i ratebetaling, sendes blot en mail til kontakt@holmvision.com, og så fremsendes et link til skift af kort.

Manglende betaling

Betales ikke til tiden, eller kan rate-betalingen ikke hæves fra din konto, modtager du 1-3 påmindelser på mail fra Holm Vision. Har du valgt en ratebetalings-løsning og har det ikke været muligt at hæve beløbet (trods gentagne forsøg og påmindelse), anses aftalen for misligholdt og Holm Vision kan uden varsel stoppe ratebetalingen og sende en faktura på restgælden. Efter påmindelse(r) vil der blive pålagt et rykkergebyr på 100 kr. og du vil modtage en inkasso-varsel. 10 dage efter inkasso-varslen vil sagen blive overdraget til inkasso, med yderligere omkostninger til følge.

 

Alle rettigheder til workshops, kurser, events og digitale produkter tilhører Holm Vision

Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt som angivet her: Dit digitale produkt er personligt, og det er aldrig tilladt at sælge, videresende, udlåne, dele, offentliggøre eller give det købte produkt væk eller på anden måde distribuere produktet, hverken privat eller kommercielt. Det gælder både for indholdet af mine online produkter, downloadede produkter, liveindhold, workshops og kurser.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med Holm Vision og handle på hjemmesides, har jeg brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
E-mailadresse

Adresse
Oplysning om hvad du har købt, pris og hvornår

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Holm Vision. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

3. parter

Holm Vision anvender følgende 3.-parter:

Dinero, EasyMe (og anvendte samarbejdsvirksomheder hos denne, herunder bl.a. MobilePay og Inkasso-service) og Wix (samt anvendte app-leverandører hos denne). Derudover samarbejdspartnere såfremt dette er angivet (eksempelvis ved gæste-workshops).

Ved spørgsmål

Ret venligst henvendelse til
Cecilia Holm / ejer af Holm Vision
Via: kontakt@holmvision.com

Tilbage til forsiden?

bottom of page