top of page

Vil du også vise dig mere i din forretning, her i 2024?

Det skal ikke være en hemmelighed, at jeg tager 95% af mine billeder selv. Efter flere forespørgsler fra fotografer, har jeg her i 2024 endelig sammenkogt min opskrift til en konkret "How-to" i 'Fotografens guide til selvportrætter'.

Den er 
dugfrisk og PROPFYLDT med mine BEDSTE Tips til et smooth selvportræt-fotoshoot.

16 sider, der step-by-step guider dig igennem det praktiske og det tekniske - og så med bonustips til poserings-delen. 

Guiden kan blive din for (hold fast) kun 111,- inkl. moms. (...yup! det er ca. det samme som en pizzamenu)

Et par eksempler 

"Tak til @holmvision for de fineste tips og tricks til bedre selvportrætter. Mine billeder er allerede blevet SÅ meget bedre og det krævede faktisk ikke særlig meget. TAK TAK TAK! 🫶 Selvportrætter har virkelig irriteret mig tidligere - fordi det var så svært. Men nu er det jo slet ikke svært længere 🙌"
@Miaki_Photography

"Tusind tak for en super fed guide og total selvtillidsboost 🤩👏"
@Photosbykeilstrup

7 super-gode grunde til at tage selvportrætter som fotograf 

Hvornår har du sidst været foran et kamera - som ikke var et ridset frontkamera eller via en rystet telefon i hånden på din (utålmodige) partner eller en veninde? Som fotograf, holder du dig måske mest på den anden side af kameraet. Og det er en skam!

Siden jeg startede som selvstændig fotograf og billedbehandler, har jeg taget ca. 95% af mine professionelle billeder selv:

- Herunder både brandingbilleder, par-billeder med min mand, modelbilleder til erhvervsfotos (smykkebilleder) og graviditetsbilleder.

 

Her får du lige mine 7 grunde til at tage selvportrætter

 

✅ Branding... Åh, den kære branding. At 'brande' sig selv online, kan være nervepirrende - men ikke desto mindre, er det altså top-essentielt for en forretning, hvor kunderne skal føle sig trygge ved dig. Selvportrætter er guld værd til din næste story eller post på instagram eller facebook, til dit profilbillede på sociale medier og ikke mindst på din "om mig" eller "kontakt"-side på din hjemmeside. Giv dine kunder tryghed og tillid - så er det meget nemmmere for dem, at henvende sig til dig.

 Du sparer tusindvis af kroner, hvis du klarer opgaven selv - da du ikke behøver at "outsource" opgaven til en anden fotograf. Branding-fotoshoots koster ofte 5.000-20.000 kr. (tjek det selv ud - disse shoots er ofte en hel del dyrere end shoots til private). Så ja, dette er en god sum at spare, igen og igen. 

 

.... psst. Hvis du normalt ville få en utålmodig partner eller veninde til at tage billederne, så sparer du den indre frustration og skuffelse du føler, mens du hører dig selv sige "jaja, de ser fine ud!", når du bladrer igennem 50 halv-slørede billeder, med de mest *kreative* kompositioner, hvor din hånd, fødder eller noget af håret ikke lige er kommet med på billedet... samtidig er det, let's face it, ofte lidt akavet at posere foran vores nærmeste.

 Når du kan tage dine egne selvportrætter, kan du også tage billeder med din partner, børn, familie, din vuffer osv... Og som fotograf ved du, at billeder som dem, er guld værd og uvurderlige minder.

✅ Jeg vil vædde med, at når du selv kommer om på den anden side af kameraet, bliver du også en bedre fotograf overfor dine kunder. Du forstår dem på en anden måde.

 

​✅ Du får en skøn fleksibilitet - du er ikke afhængig af at skulle være i "foto-mood" på et aftalt tidspunk, men kan gribe muligheden når lyset er flot, dit pæne tøj er blevet vasket eller du bare har en god hårdag. Samtidig sparer du tid på planlægning, kørsel osv. osv., som følger med en aftalt fotografering.

 

De kære uredigerede/RAW-filer... Da det er dig, der tager billederne, er det DINE billeder. Du skal derfor ikke vente på at en anden sorterer og redigerer dem - du får dem i lige den foto- og redigerings-stil, som du ønsker. Du skal heller ikke kreditere nogen, når du poster dem. 

✅ Du har kompetencerne... Så hvorfor ikke få glæde af dem selv? Du ved, hvordan du vil have det - du har evnerne til at skabe det for andre. Så er det ikke tid til, at du skaber det for dig selv?

 

Denne guide giver dig...

Med denne guide hjælper jeg dig med at komme om på den anden side af kameraet og dedikere nogle af dine skønne fotograf-kompetencer til dig selv.

 

- Det kan nemlig sagtens lade sig gøre, at tage sine portrætter selv. - Også uden at stå helt forpustet, fordi du har løbet fra kameraets selvudløser-funktionsknap og hen til fokus. Eller uden hele tiden at misse fokus... Ja, uden helt generelt, at famle i blinde.

 

Det kræver bare en god metode.

 

Jeg har testet en hel del bøvlede metoder, før jeg fandt den, der fungerer for mig. Det har kostet tid, energi, frustrationer - og faktisk også mit dyreste objektiv. Det har lært mig en masse - og i denne guide, får du simpelthen HELE min opskrift på et smooth selvportræt-fotoshoot.

 

En opskrift, hvor du kan plukke, hvad du kan bruge og en metode, som også fungerer, hvis du f.eks. inviterer en partner, veninde eller et familiemedlem med ind foran kameraet.

Du får mine (super-) konkrete anbefalinger til...

✅ Det praktiske

Hvad skal være klar? Hvor skal det foregå? Hvordan får du en krog derhjemme, til at ligne et prof studie? og bonus: hvilket udstyr bruger jeg.

✅ Det (kedelige - men super vigtige) teksniske

 Step-by-step, beskriver jeg (med fine billeder undervejs) hvordan mit tekniske setup ser ud. Aka. NØGLEN til, at få et smooth, let portræt-fotoshoot

✅ Tips til en succesfuld session foran kameraet

Måske det er nyt for dig, selv at stå foran kameraet? Du får mine tips til dette også - lige fra hvordan du skaber tryghed for dig selv, optimerer poseringen og undgår et kunstigt smil på billede nr. 341.

 

✅ og til sidst, et par ord om billedsorteringen og redigeringen af billederne

...Alt dette, for kun 111,- inkl. moms

(og den kan leveres til din indbakke om kun 2 minutter)

Beige Minimalist Ebook Mockup Instagram Post (2).png
bottom of page