top of page
IMG_1688-3.jpg

00 - Holm Vision Timeless

Preset 00
Holm Vision Timeless

 

Til Lightroom (app og desktop) og Lightroom Classic

Med et par klik giver dette preset et naturligt og tidsløst look. I udviklingen har jeg haft fokus på de smukke gyldne farver og samtidig at holde hvide toner neutrale, klare og dæmpede. Det giver billedet et blødt look og gør, at presettet egner sig til en bred vifte af forskellige kategorier - f.eks. familiebilleder, billeder taget i naturen og ikke mindst bryllupsbilleder, hvor den hvide kjole ikke får et unaturligt skær.

 

Pris: 500 kr. inkl. moms

Preset: 00 - Holm Vision Timeless. Foto: Cecilia Holm / Holm Vision

Smuk, professionel redigering på rekordtid

 


​Det smukke 'Timeless' preset er en søster til det populære preset 'Gold' - og de 2 presets komplimenterer hinanden enormt godt.​
​​
​Du kan være igang med at bruge presettet om 2 minutte
r - det er nemlig hurtigt, enkelt og nemt. Med et par klik får du det ind i Lightroom (desktop - hvorfra det nemt kan synkroniseres til app) og Lightroom Classic (desktop) og kan gå igang. Du får selvfølgelig en lynguide med ved køb.

Preset: 00 - Holm Vision Timeless. Foto: Cecilia Holm / Holm Vision

Alsidigt. tidsløst.

Se magien

IMG_2183.jpg

Hvem er jeg?

 

Jeg lever af at være billedbehandler & fotograf, herunder skabe kurser, presets og undervise fotografer i redigering. Jeg er nørdet, perfektionistisk - og så er jeg svært glad for katte.

...Jeg lancerede mit første preset i foråret 22 og siden da, er det gået stærkt.

 

Er du klar til at forvandle din redigering?
Du kan være igang om 2 minutter

Du får selvføgelig en guide med til, hvordan du får pressettet ind i Lightroom Classic. Spoiler alert: Guiden er kortere end den du finder bag på en frysepizza og det tager ca. 30 sekunder.

FAQ

Hvad er 'et preset'? Et preset er en række indstillinger, som du kan tilføje billedet med ét klik. Det er ikke et "filter", for du kan nemlig se alle indstillingerne og redigerer i dem. For at tilpasse til forskellige lysforhold og hvidbalancer, skal man som regel tilpasse et preset via "Exposure" og "Temp" (Evt. "Tint") - altså de 3 øverst i dit Basic-panel.

HVAD ER ET PRESET?

Preset er en række justeringer i Lighroom / Lightroom Classic, som kan tilføres dit billede med ét klik. Du kan se og redigere i alle indstillingerne og lave presettet til dit eget.

HVILET PROGRAM KRÆVES?

Presettene er .xmp-filer og kan bruges i Adobe Lightroom Classic og Adobe Lightroom (Desktop - ved at slå synkronisering til, overføres presettet til Lightroom app på mobil mv.)

SÅDAN KOMMER DU IGANG

Så snart betalingen er gået igennem, modtager du automatisk faktura, link til download af presettet og link til en (meget nem) installationsguide.

...Det tager ca. 30 sekunder at importere presettet i Lightroom og så ligger det i din preset-mappe, klar til brug.

SÅDAN BRUGES PRESETTENE

Presettene dukker op i din preset-mappe i Lightroom/Lightrom Classic, og ligger klar til når du redigerer. 

1 klik tilfører de mange preset-justeringer til billedet. Presettet ændrer ikke hvidbalance (Temp og Tint) og Exposure - og vha disse indstillinger, tilpasses presettet til netop dine billeder.

Skal jeg teste presettet på 3 af dine billeder inden du beslutter dig?


Så gør jeg gerne dét. Send filerne til kontakt@holmvision.com
(RAW-filer fylder meget, men kan hurtigt og nemt sendes via wetransfer.com)

bottom of page