top of page
IMG_1119.jpg

05 - Holm Vision Gold

Preset 01 - Holm Vision Gold
Et creamy & dreamy preset

 

Til Lightroom (app og desktop) og Lightroom Classic

Så er det landet! Det blødeste, creamy, dreamy, skønne preset. Med de lækreste gyldne toner - uden at være gult. Det er alsidigt og egner sig til et væld af situationer (f.eks branding billeder og bryllupsbilleder) - og det er absolut fantastisk til billeder taget i de gyldne aftenstunder. 

 

Holm Vision Gold er bygget udfra mit populære preset Ocean-preset - og vil passer på fineste vis med mine øvrige presets.

Pris: 500 kr. inkl. moms

1 klik mellem før/efter. Foto: Holm Vision

Smuk, professionel redigering på rekordtid

 

Du kan være igang med at bruge presettet om 2 minutter - det er nemlig hurtigt, enkelt og nemt. Med et par klik får du det ind i Lightroom (app eller desktop) og Lightroom Classic (desktop) og kan gå igang. Klik blot presettet på billederne, og justér evt. 'exposure' og 'temp', så tilpasses presettet de enkelte billeder. Du får selvfølgelig en lynguide med ved køb, så du ikke er i tvivl om noget.

1 klik mellem før/efter. Foto: Holm Vision

Alsidighed når det er bedst.

 Gold egner sig f.eks til

  • Bryllupsbilleder: det dreamy, creamy look giver et lækkert, eventyrligt look på bryllupsbilleder - og de hvid nuancer er holdt neutrale.

  • Branding billeder: det bløde look giver en elegant redigering til brandingbilleder både indendørs og udendørs. - Også dem, med hvid baggrund, da de lyse toner er holdt bløde og neutrale

  • Udendørs billeder: Det bløde look dæmper de hårde skyggekanter der kan opstå udenfor

  • Golden hour billeder: Gold er perfekt til billeder taget i de gyldne aftentimer, da det både er blødt og så er toningen den lækreste gyldne farve. Skru blot lidt op for "temp" til den temperatur du ønsker på billederne, og se, hvordan de gyldne toner træder frem

1 klik mellem før/efter. Foto: Holm Vision

video

Se flere før/efter

1 klik mellem før/efter. Foto: Holm Vision

IMG_2183.jpg

Hvem er jeg?

 

Jeg lever af at være billedbehandler, herunder skabe kurser, presets og undervise fotografer i redigering. Jeg er nørdet, perfektionistisk - og så er jeg svært glad for katte.

...Jeg lancerede mit første preset i foråret 22 og siden da, er det gået stærkt.

 

Er du klar til at forvandle din redigering?
Du kan være igang om 2 minutter

Du får selvføgelig en guide med til, hvordan du får pressettet ind i Lightroom Classic. Spoiler alert: Guiden er kortere end den du finder bag på en frysepizza og det tager ca. 30 sekunder.

FAQ

Hvad er 'et preset'? Et preset er en række indstillinger, som du kan tilføje billedet med ét klik. Det er ikke et "filter", for du kan nemlig se alle indstillingerne og redigerer i dem. For at tilpasse til forskellige lysforhold og hvidbalancer, skal man som regel tilpasse et preset via "Exposure" og "Temp" (Evt. "Tint") - altså de 3 øverst i dit Basic-panel.

HVAD ER ET PRESET?

Preset er en række justeringer i Lighroom / Lightroom Classic, som kan tilføres dit billede med ét klik. Du kan se og redigere i alle indstillingerne og lave presettet til dit eget.

HVILET PROGRAM KRÆVES?

Presettene er .xmp-filer og kan bruges i Adobe Lightroom Classic og Adobe Lightroom (Desktop - ved at slå synkronisering til, overføres presettet til Lightroom app på mobil mv.)

SÅDAN KOMMER DU IGANG

Så snart betalingen er gået igennem, modtager du automatisk link til download af presettet og link til en (meget nem) installationsguide.

...Det tager ca. 30 sekunder at importere presettet i Lightroom og så ligger det i din preset-mappe, klar til brug.

SÅDAN BRUGES PRESETTENE

Presettene dukker op i din preset-mappe i Lightroom/Lightrom Classic, og ligger klar til når du redigerer. 

1 klik tilfører de mange preset-justeringer til billedet. Presettet ændrer ikke hvidbalance (Temp og Tint) og Exposure - og vha disse indstillinger, tilpasses presettet til netop dine billeder.

Skal jeg teste presettet på 3 af dine billeder inden du beslutter dig?


Så gør jeg gerne dét. Send filerne til kontakt@holmvision.com
(RAW-filer fylder meget, men kan hurtigt og nemt sendes via wetransfer.com)

bottom of page